Home / Cerita Skandal / Seks Pertamaku Dengan Bapakku Sendiri

Seks Pertamaku Dengan Bapakku Sendiri

Bagi kepada teman
Cerita Hot

Karena keadaan sangat tidak menginzinkan, aku tinggal bersama bapakkku di Singapura agar lebih senang untuk ke sekolah.Kami tinggal di rumah sewa 1 bilik Dari kecil aku memang sentiasa mendahagakan kasih sayang dari seorang ibu dan bapakkk. Sejak tinggal bersama bapakkk, akulah yang sentiasa mengemas dan membersihkan rumah selepas pulang dari sekolah. Aku sudahpun mulai bersekolah di sekolah menengah tempatan. bapakkk sentiasa tidak ada di rumah karena bekerja keras.

Walaupun dia sibuk bekerja keras, dia pastikan ada wang belanja untukku and berikan wang belanja dapur yang patut. Ayah selalu pulang lewat hingga 2pagi dan karena ini aku sering keseorangan pada siang hari di rumah. Aku sering melihat wajah arwah Ibuku dan bapakkk dalam gambar sewaktu mereka baru sahaja berumahtangga. Kulit ibu bersih, putih melepak..mempunyai paras yang sangat cantik..seakan pelakon veteran Latifah Omar dan juga berbentuk badan yang gebu. bapakkku pula berbadan sasa, sama seperti kini, berambut ikal dan mempunyai rupa akan Jamal Abdillah. Kulitnya pula sawo matang.

Pasangan yang sangat ideal. Saat usiaku sudah cecah 15tahun, aku mulai menjadi remaja nakal. Pulang sekolah sahaja aku dan berjumpa dengan teman lelaki di taman yang sunyi untuk bercumbu. Jika tidak, aku akan mengajak teman teman sekolah yang lain ke rumahku, kadang kadang membiarkan mereka yang berpasangan bersetubuh di bilikku.

Aku tidak tahu mengapa aku bersikap demikian.Barangkali sebab tidak ada orang yang boleh menegur perbuatan ku. Walaupun aku bersikap liar, aku masih belum bertemu seorang lelaki yang layak meragut daraku. Aku pernah cuba menghisap batang kontol teman2 lelakiku yang lain tapi aku rasa seperti aku belum temui seorang teman lelaki yang mempunyai kontol yang aku idamkan untuk aku rasai buat kali pertama. Pada satu hari, satu kejadian berlaku yang merubah segalanya.

Di saat itu aku sedang baru mulai cuti sekolah dan seperti biasa teman temanku datang untuk berborak untuk melihat vcd lucah sementara 3 pasangan sedang hebat melakukan maksiat di bilikku. Aku memang selalu suka melihat teman2 bersenggama. Dalam pada masa itu aku akan belajar teknik mereka jadi bila tiba masa nanti aku akan sendiri mencubanya.Aku memakai baju terus jarang pada masa itu tanpa berpakai coli dan seluar dalam sebab cuaca panas tengahari. Tiba-tiba bapakkk pulang mengetuk pintu. Aku terperanjat dan terus membuka pintu. bapakkk mulai meluru masuk ke rumah lalu ke dalam bilik. Di saat itu 3 pasangan temanku sedang masih di dalam lembah zina yang teramat masih sibuk melampiaskan cinta dan nafsu yang bergelora lalu tidak sedar yang bapakkku sudah di muka pintu bilik. “Hoi!!!” jerit bapakkk.

Berambus korang dari rumah aku!!! . Dengan kilat teman2 aku semua melarikan diri, ada yang masih separuh bugil meluru keluar pintu rumahku. Aku terduduk ketepi pintu bilik dalam ketakutan. bapakkk membeliakkan matanya sambil mulai menutup tingkap dan pintu rumah. VCD lucah itu masih tersiar terpampang di kaca TV. bapakkk mulai mengherdikku ‘bapakkk hantar kau ke sekolah kat sini untuk apa hah!!!??, pekiknya.. ‘Dah jadi perempuan apa engkau nie hah!! Tak tau terima syukur aku kutip kau balik!! Badan kau tu masih suci atau tidak!!!! jerit bapakkk lagi.. ‘Masih pak ‘jawabku perlahan dengan perasaan serba salah.

“Berani kau menjawab aku eh!!!” bapakkk terus menarik badanku lalu menolakku ke bilik. Di saat itu aku terhidu bau arak. “Maaf pak, Yanti bukan menjawab.. “kataku dari padaya lagi. Tanpa berkata apa-apa, bapakk mulai membuka tali pinggang besinya lalu memmukulku beulang ulang. “Ampun pak!!!” Yanti tak buat lagi!!!” kataku sambil menahan kesakitan. “Ampun?!! Aku tak percaya kau tu masih dara!!” Sudah berapa lelaki jamah badan kau hah!!!?!!!” tengking bapakkk lagi “Yanti tak kasi pada sesiapa, Pak!!!!” rayuku lagi ” Aku tak percaya!!! “katanya. Dalam pada itu bapakkk merobek baju jarangku. Di saat itu bapakkk melihat tubuhku yang bugil. Sambil menangis aku memeluk lututku karena malu dan masih dalam kesakitan dipukul bertubi2. “Biar aku periksa!! Aku tak percaya kau masih dara!!”kata bapakkk lalu menolak badanku dengan kasar agar aku terlentang.
“Jangan Pak.. Yanti malu…” rayuku lagi sambil nangis terisak-isak “Malu??!!! Dengan kawan kawan memantat depan mata kau tak tahu malu!!!” herdiknya lagi. Kakiku dibuka terkangkang…

Entah mengapa sambil itu bapakkk mulaii membuka pakaiannya. “Jangan Pak….” aku merayu dari padaya. “Kau diam !!! “- pekiknya lagi. Aku terlihat bapakkk sudah telanjang dihadapanku. Aku  semakin takut dengan apa kemungkinan bapakkk akan lakukan pada diriku. Batang kontolnya sangat besar dan panjang seperti mana aku inginkan sama seperti kontol orang negro. Aku mulai rasa tegang dan takut. Aku dapat rasakan dalam benakku bapakkk akan meragut daraku. bapakkk mulai memeriksa lubang memekku.. Matanya tak lepas melihat tubuhku dengan rakus.. “Jangan Pak…Yanti anak bapakkk… “Diam!!!! “katanya lalu bapakkk mulai mengeluarkan lidahnya sambil menjilat jilat lubang memekku… “Oughhhhhh. Pak… Jangan…” bapakkk mulai menjilat lubang memekku dengan liar dan rakus.. “Sebelum kau kasi lubang memek kau pada lelaki tepi jalan, lebih baik kau kasi pada bapakkk sendiri!!! ” bentaknya lagi “UghOhh bapakkk…. Ermmmm…… Nggghhh…” bapakkk mulai menggomoli badanku dengan lidahnya..

Terasa geli, sakit dan sedap bercampur aduk.. Tangan bapakkk meraba seluruh pelosok badanku. “Arrgghhh…. bapakkkkkk .. Jangan!!!….. aku merayu dengan nada berserah. Akhirnya lidah bapakkk bertemu lidahku.. bapakkk mulai menghisap bibirku dengan kasar. Bau arak jelas dirasa di bibirku. “Arghhhh… emmmmh..Pak….jan…gan…..” Lidahnya mulai melumati leherku yang paling sensitif..Aku sudah tidak terdaya untuk melawan nafsu shahwat bapakkk. Di saat dia melumati leherku, tangannya memeluk tubuhku dengan erat sementara sebelah tangannya menggetel biji kelentitku. Dia mulai meramas kedua- dua tetekku dengan kasar sambil menjilatku di leher lagi… “Pakkk ….”desahku ..”.Arghhh…. sedapnya pak…” “Sedap eh.. nak tambah sedap lagi tak… jawabnya sambil menggentel puting tetekku… “Ohhhhhh… pakk….”desahku bapakkk mulai mencium mulutku lalu melumati bibirku…Tubuhnya basah dengan peluh itu menimpa tubuhku dan tangannya tidak pernah berhenti meraba tubuhku..

Di saat kesedapan disentuhi oleh bapakkku sendiri, dia mulai menjilati leher ku lagi, kali ini dengan kasar…. “Ouuhhhhh…..bapakkk… Sedapnya…….”desahku lagi karena terasa diangkut dengan gelombang nafsu bapakkk kandungku sendiri yang berusaha sungguh untuk menjamah tubuhku..aku berubah kali ini bereaksi mencium mulutnya yang berbau arak bertubi tubi… Aku seperti hilang akal akibat dirundung shahwat yang tidak boleh terbendung itu.. Di saat itu aku rasa aku terlalu terhutang budi dengan bapakkk.. Aku mulai melawan ciumannya lalu merubah posisi. Kali ini aku yang membalas untuk mencium tubuhnya yang sasa itu bertubi-tubi… “Arrrghhhh….Yanti…….”teriak bapakkk “Ya.. pak… “jawapku sambil menjilat putingnya. “Isap kontol bapakkk nak…”rayunya Tanpa berfikir aku terus memegang batang kontolnya yang mulai mencanak…Aku mulai menjilat dan menghisapnya dengan rakus… Wajah bapakkk jelas terpancar rasa kesedapan akibat kelakuanku…Aku semakin berasa geram lalu mengisap dengan kasar batang kontolnya karena saiznya makin membesar sepanjang 15inci dan lebarnya sebesar buluh yang besar… aku sudah tidak sabar… Dengan tiba2 bapakkk berdengus lalu membalikkan badanku… Batang kontolnya yang besar itu digesel2 di pintu lubang memekku… Gara2 perbuatan itu, air pelincir memekku mulai mengalir…dan memekku mulai rasa gatal minta ditujah dengan batang kontol…

“Pakk….Yanti rasa gatal pak….. “rayuku menahan perasaan bapakkk mulai terasa marah ….”Kau dah rasa gatal eh perempuan sundal, Kau dah giankan rasa kontol eh… itu sebab biar aku yang rasa dulu… baru temu buku dengan ruas….Perempuan sial… Memang perempuan umur kau gini memang nak kena kasi kontol tiap hari… Kau ni macam arwah ibu kau, sentiasa mintak bersenggama.. Itu sebab kau tu bernafsu kuat! memek gatal miang” kata bapakkk sambil masih menggeselkan kontolnya dengan kasar di pintu lubang memekku… “Pak… jangan seksa Yanti macam gini…” “Argghh…. ermm…. Yanti tak tahan….. “rayuku lagi. bapakkk mulai mengesek masuk batang kontolnya yang terhunus besar perlahan lahan ke dalam memek… Aku rasa gian dan ingin merasakan batang kontol ke dasar memekku..Tapi bapakkk seolah olah cuma mau masuk sedikit demi dikit semata2 untuk menyeksa perasaanku…. bapakkk menjilat leher ku lagi..seperti sudah tahu itu tempat pusat kelemahkanku.. “Ohhh….bapakkk….. Jan…gan seksa..Yanti camni….Argghh….”desahku lemah “Habis kau nak bapakkk buat apa???!!…

“katanya sambil melumati tetekku. “Pak…. Yanti tak tahan……”jawapku keresahan. “Tak tahan nak bapakkk buat apa? “sambil menujah kontolnya perlahan ke dalam memekku. “Masukkan…. pak….”kataku semakin berani. “Masukkan apa??!!! “herdiknya lagi “MASUKKAN BATANG kontol bapakkK DALAM memek YANTI!!! YANTI DAH TAHAN NIE!!!!!! herdikku Kali ini tanpa menunggu bapakkk menujah lalu menerobos batang kontolnya yang gagah itu ke dasar memekku… “ARRRGHHH!!!!!! SAKIT!!!!PAKKKK!!!!!” jeritku…darah mulai mengalir dari memekku tanpa dipedulikan bapakkk “Rasakan perempuan sial!!!… nak rasa batang kontol lelaki sangat kan..Ambik kau!! ” jawab bapakkk sambil mulai memompa memekku dengan kasar.. Sedapnya rasa memekku ditujah dengan batang kontol bapakkk…Akibat saiznya yang besar,semua G Spot yang aku ada semuanya terasa megakibatkan aku terair lagi.. Nafsuku dan bapakkk sudah tak terbendung lagi.. Aku tidak sangka perzinaan anak dan bapakk kandung begitu hebat…Hubungan sedarah sangat menghairrahkan pada waktu itu. Benda benda yang terlarang selalunya bila dicuba akan rasa sedap. Ayah menpunyai tenaga yang luarbiasa dan dia tidak berhenti sekejap pun untuk tahan nafasnya.. Barangkali sebab kerjanya kerja kasar. Batang kontolnya yang hebat itu tertanam ke dasar memekku dan setiap kali bapakkk memompa ke dasar, terasa senak perutku dibuatnya..

“dari pada muka kau dara kau bapakkk ambik… asyik tengok Foto Bugil aje kan?!!! mulaii hari ini kau mesti nak layan bapakkk kat bilik paham!!!! ” ujarnya lagi Kali ini rambut dijambak dan bapakkk mulai merubah posisi di belakangku lalu mulai dengan posisi doggy… “Sedap tak perempuan sial?… Sedap tak kontol bapakkk kau sendiri?” tanya bapakkku sambil membisik di telingaku sambil memompa.. Sedap pak… Argh… Nnghh ….sszz.sss sedap….’desahku lagi… “mulaii sekarang nak main batang orang lain tak? tanyanya lagi samibil memompa ke dalam memekku lau biarkan ke dasar “Tttak…Pakk….”jawapku kesakitan karena rasa senak.. “Habis kontol sapa kau nak, betina jalang??”kata bapakkk, kali ini menjilat leherku. “Arrrrgghh……nak..kontol…bapakkk..sorang…ermm …..nghsh..”jawabku yang sudah hampir tak bermaya…. Ayah mulai membalikan tubuhku terlentang laku memasukkan batangnya yang sedap itu ke dasar memekku lagi… Kali ini dia memeluk tubuhku dengan erat. Sambil memompa dengan kasar, dia memelukku dan mencium bibirku bertubi tubi… “bapakk sayangkan kau..bapakkk cintakan kau…” “Yanti jangan takut.. ayah akan jaga Yanti dengan baik” “Yanti jangan berdegil dengan bapakkk lagi” bisiknya ke telingaku.. “Yanti pun sayangkan bapakkk…Yanti rindukan bapakkk…” “Yanti tak mahu tinggalkan bapakkk….”

“Ohhh….Yanti!!” teriaknya sambil masih memompaku mendalam dengan kasar… Aku sudah tidak tertahan akibat perasaanku yang terlalu lama tersimpang…Aku mulai melihat wajah bapakkk dengan penuh kasih sayang.. “bapakkk.. ambillah tubuh Yanti.. Yanti rela dikerjakan bapakkk tiap hari sampai bila bila.. Yanti rela tubuh Yanti dijamah setiap masa dan tiap hari… Yanti akan jadi hamba seks bapakkk.. Orang lain tak perlu tahu..Saudara kita pun tak ambil kisah tentang kita. Yang penting bapakkk sayang Yanti..” Buat pertama kalinya bapakkk tersenyum dan ternyata dia kelihatan sangat kacak dan macho. “Oh Yanti Sayangku….”desah bapakkk sambil memeluk san menciumiku bertubi2 lagi Dalam pada masa ini kontol bapakkk masih tertanam dalam dasar memekku…Kami saling berpelukkan dan berciuman dengan kasarnya. Kami melampiaskan nafsu kami sepanjang tengah hari itu hingga waktu malam.. Aku sangat terpegun dengan kehebatan nafsu bapakkk sebab setelah 8 jam kami bersetubuh, dia masih mampu bertahan. Batang kontolnya kini sudah jadi milikku.. masih keras di dalamku.. Kali ini aku pula memainkan perananku.. Tiap kali bapakkk mengepam kontolnya ke dalam dasar memekku, aku mulai berlawan balik. Perbuatan ini membuatnya rasa geram denganku.. “Ahh…Yanti…

bapakkk… nak lepaskan… bapakkk tak tahan lagi…kata bapakkk sambil menahan. Baiklah Pak…. arrhhmmm… ermm… Yanti dah tak tahan…..”desahku “Arrrghhnnn bapakkk lepas dalam!!!” teriaknya… Aku rasa cecair panas mengisi ruang lubang memekku… Sangat sedap rasanya “Pak?….” tanyaku manja sambil mengadap wajah bapakkk yang mengadapku. ” Ya Yanti… “Yanti makan ubat perangsang tau…” kataku selamba ” Ye ke… Jadi? tanya bapakkk “Yanti nak memantat lagi?….Boleh?…. “tanyaku lagi… seperti menggoda… “Haha… sini kau…”jerit bapakkk kecil lalu merangkulku lalu menindih tubuhku… Ayah mulai menjilat leherku untuk membangkitkan syahwatku….kami bersetubuhi berulang ulang kali pada malam itu seperti pengantin baru.

Rupanya aku baru dapat tahu bahawa bapakkk diberhentikan kerja karena syarikatnya tutup..Dia diberi wang pampasan sebanyak $60 ribu Akibat khawatir dia tidak mampu membayai wang sekolah aku dia pergi minum degan teman2 senasib. Sepanjang cuti sekolah itu kami tidak kemana-mana… Hanya pergi ke kedai untuk membeli barang dapur dan pil perangsang. Kami bersetubuh sepanjang hari dan tiap2 hari dan berhenti untuk makan atau ke tandas.

Di rumah kami tidak berpakaian..bapakkk lebih suka aku berbugil agar senang untuk kami bersetubuh apabila nafsu mendatang. Tingkap dapur dan bilik dan pintu sentiasa tertutup agar orang tidak mengambil tahu. bapakkk mempunyai nafsu seks yang buas. Tiap pagi kami bangun tidur selalu mulai dengan memantat..

waktu aku masak sarapan bapakkk akan menjilat leherku sengaja membangkitkan nafsuku. Selepas sarapan waktu mandi bersama, dia akan menjamah tubuhku dalam bilik mandi. Apabila masak waktu tengah hari, dia akan masukkan batang kontolnya yang idaman aku itu, digesel gesel di bontotku saat aku memotong bawang. Selalunya perbuatan itu akhir dengan persetubuhan dan bapakkk akan lepaskan air maninya ke dalam rahimku.

Pada waktu malam semasa menonton TV aku akan menghisap batang kontolnya hingga keras lalu dipancutkan ke mukaku. Aku tidak pernah jemu disetubuhi bapakkkku sendiri karena batang kontol bapakkk memang sudah jadi idamanku. bapakkk pula pernah mengatakan bahawa perempuan muda remaja seperti aku perlu sering disetubuhi karena perempuan muda lebih cepat resah kalau tidak dapat dipuaskan nafsunya.

bapakkk pula tidak pernah mencari perempuan lain setelah ibuku meninggal dunia. Kekosongnya dan nafsunya tersimpan sehinggalah dia menyetubuhiku. Aku sedar perbuatan kami memang terkutuk namun kami berasa bahagia bersama. Aku sudah mengambil keputusan untuk berhenti sekolah jadi aku boleh luangkan masa bersama bapakkk. bapakk pula akhirnya mendapatkan kerja malam agar boleh luangkan masa siang hari bersamaku. Hidup kami berterusan hingga kini dan habis lah cerita panas bersama bapakku.

About admin

Check Also

ABG SMU Pesta Seks

Bagi kepada teman in Kisah seru abg smu pesta seks. Sekarang aku akan menceritakan pengalaman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *