Home / Cerita Lendir / HOUSEKEEPER

HOUSEKEEPER

Bagi kepada teman
Cerita Hot

Sudah dua bulan Ramlah bekerja di Club Mediratanian di jabatan housekeeping. Tugas hariannya mengemas semua bilik di kelab yang dilanggani oleh mat salleh. Kelab itu memang ekslusif kerana orang tempatan tidak dibenarkan bermalam di situ.

Dia cuma bekerja di waktu siang dari jam 7 pagi hingga 7 petang manakala shift malam biasanya dilakukan oleh housekeeper lelaki. Sebagai janda  Ramlah bekerja di situ untuk menyara dua anaknya sejak diceraikan suaminya.

Sejak bekerja di situ Ramlah mula belajar bercakap bahasa Inggeris untuk memudahkan dia berkomunikasi dengan mat salleh yang menginap di situ. Pada suatu pagi dia ketuk pintu bilik seorang pelanggan kelab tersebut. Bila tiada jawapan dia pun buka pintu bilik dengan master key. Rupa-rupanya pelanggan bilik itu sedang mandi di bilik air. terkejut Ramlah bila mat salleh itu keluar berbogel dari bilik air. mat Salleh itu terkejut melihat ada housekeeper di biliknya.

“U sudah ketuk pintu bilik saya ke?” tanya Mat Salleh itu yang selamba berbogel
“Maaf tuan. Saya sudah ketuk, bila tiada jawapan, saya bukanya dengan master key,”  katanya.
“U kena ketuk banyak kali. Kalau ketuk sekali mana saya dengar saya di bilik air,” kata mat salleh itu marah.
“Minta maaf tuan. Biar saya keluar dulu,” kata Ramlah.
“tak payah. U kena denda pasal masuk billik i tanpa ketuk banyak kali,” kata mat salleh itu.
“denda apa tuan?” tanya Ramlah.
“U kena hisap batang i,” kata mat salleh itu.
“Tak boleh tuan nanti i kena buang kerja,” kata Ramlah.
“I tak kira. U sudah menganggu privacy i. U kena buat juga sekarang,” katanya.
“Tak boleh tuan,” rayu Ramlah.
“U mahu i report kepada boss u, nanti u kena buang kerja juga,” ugut mat salleh itu.
“Jangan report tuan. Kesiani i. I janda nak tanggung anak-anak i,”kata Ramlah.
“U buat sekarang,” kata mat salleh itu sambil berdiri depan Ramlah. Maka Ramlah pun duduk di bawah mat salleh itu dan terus mengikut cakapnya kerana bimbang dia report kepada bossnya.

“sedap,” kata mat salleh itu yang mana selepas dihisap batang itu semakin besar. Inilah kali pertama Ramlah melihat batang mat salleh secara live. Selama ini dia lihat dalam blue filem sahaja.
Sudah lama Ramlah tidak menghisap batang lelaki. Sejak bercerai dua bulan lalu inilah kali pertama dia menghisap batang lelaki. Mat salleh itu tarik Ramlah ke atas dan dia mencium bibir Ramlah. ramlah membalas ciuman mat salleh itu.

mat salleh itu membuka baju Ramlah dan menghusap teteknya dan membuka seluar panjangnya. Maka berbogellah ramlah di atas katil mat salleh itu. mat salleh itu menjilat nonoknya. Puas dia dijilat dia jilat lubang duburnya. ramlah kegelian kesedapan. maka mat salleh itu membenamkan batangnya yang panjang ke dalam nonok Ramlah. ramlah meraung kerana betapa besar dan panjangnya batang mat salleh itu. Ramlah geram lantas duduk di atas mat salleh itu dan dia orgasme. Mat salleh itu suruh Ramlah menunggeng dan dia doggy Ramlah sepuas hatinya. Dua kali Ramlah orgasme. Ramlah terdampar keletihan dan Mat salleh itu masuk ke bilik air mandi dan ramlah mengenakan semula uniformnya dan dia buat kerja seperti biasa seolah-olah tidak ada yang berlaku.

“Thank u Ramlah,’kata mat salleh melihat tanda nama Ramlah di uniformnya/
“thank u too,” jawab Ranlah yang ceria kerana sudah lama dia gersang.
“My name is Robert. If you don’t mind why not we go for dinner tonight,” pelawa Robert.
“okay,” jawab Ramlah.

Malam itu ramlah datang dengan kelisanya mengambil Robert di luar pagar Club Med dan dia pergi dinner di Cherating. Mereka bermalam di sebuah hotel lain di Cherating dan malam itu Ramlah dapat menikmati batang Robert sepuas-puasnya. Sepanjang seminggu Robert duduk di situ, setiap malam mereka tidur di lain hotel. bila Robert balik ke US, betapa sedihnya Ramlah kerana kehilangan batang Robert.Itulah batang mat salleh yang pertama pernah ramlah nikmati.

About admin

Check Also

Ngentot Karyawan Di Mess yang bohia

Bagi kepada teman in Cerita panas Ini terjadi sekitar satu setengah tahun yang lalu. Nama …